Публикувано : чт, мар 2nd, 2017

Отново си пролича, че имаме министър от жп средите: Министър Алексиев качи целия кабинет и дипломати на влак

Share This
Tags

e204cd26401e4f7643941915a416d780Макар и само за кратък период в който е министър на транспорта, Христо Алексиев се опитва да компенсира за пореден път загубата за жп сектора от това да няма негов представител във висшето ръководство на държавата – министерски съвет. Само броени дни след организираната широка кръгла маса за индентифициране на решенията за справяне с проблемите в сектора, министър Алексиев отново се опитва да постави в дневния ред на правителството и медиите проблемите и като цяло важността на железопътния транспорт за нашата страна. По инициатива на МТИТС, в навечерието на националния празник на България се организира атракционно пътуване с ретро влак специално за членовете на Минитерски съвет и на дипломатическия корпус по маршрута София-Черепиш-София. Премиерът Огнян Герджиков, заедно с министри и дипломати, тръгнаха от Централна гара София, малко след 9 ч. сутринта с жп вагоните от цар Борис до спирка Черепиш. Пътуването с влака е в рамките на кампания за набиране на средства за държавните железници, с които да се възстановят и ремонтират парните локомотиви у нас.

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Your Name... казва:

    Браво на министър Алексиев, но ако истане министър дали ще продължава в същия дух? Има още много щкарт за чистене по етажите на управлението на БДЖ.

Напишете коментар

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Отново си пролича, че имаме министър от жп средите: Министър Алексиев качи целия кабинет и дипломати на влак