railjet написа:Още по-зле тогава- шмъркал си некви лепила.
Да, и се бихме на перона и даже счупихме една витрина, която аз платих после и затова го мразя. Искам си парите за витрината!bdz46203 написа:Сменяли сте се на влак на гара Пловдив, и ти нещо си се нашравил на интересен и сте се скарали. Добре, че са били колегите да ви разтърват. Че от тогава го мразиш и манипулативните ти коментари го доказват!
bdz43r написа:Горе съм писал по въпроса със 7-те минути. И аз гледах записа отново. И това потвърждава, че когато 8601 е тръгвал от Михайлово на 15:11 по лента, 8602 вече е минал Калояновец на 15:10.
bdz43r написа:]Поне ще стане ясно кой си, защото все още много умело се прикриваш.
Да, и се бихме на перона и даже счупихме една витрина, която аз платих после и затова го мразя. Искам си парите за витрината!bdz43r написа:
[/quote]bdz43r написа:Горе съм писал по въпроса със 7-те минути. И аз гледах записа отново. И това потвърждава, че когато 8601 е тръгвал от Михайлово на 15:11 по лента, 8602 вече е минал Калояновец на 15:10.
railjet написа:ПЖИ43в написа:bdz43r,преди време в един коментар казваше,че 8602 е минал през Калояновец около 15:10 ч.!?..Сега казваш 15:06!..Кой е верният час??
И друго:-Кажи ,като ас-машинист,можеш ли да възприемеш жълта мигаща светлина на сфетофор КАТО НЕМИГАЩА, т. е.като светеща жълта ?!?
Ти сериозно ли му го задаваш този въпрос?? Ми как да ти отговорим..Ако е кьорав с двете очи, или е на 12 ракии,даже може да възприеме, че самата дежурна кака се е покатерила върху светофора. Но не е неговия случай обаче, нали.
Навсякъде по света мигащата жълта светлина се използва като най- превличаща рефлексите на окото, отдалеч и в затруднена видимост!!
railjet написа:Не са били кьорави, нито пияни. Просто са дзяпали не там дето трябва. Не ми казвай, че никога не ти се е случвало. Случва се на всички. Отървал съм удар в последната секунда - от разсейване. Не виждам какво срамно има да си го призная.
railjet написа:Не са били кьорави, нито пияни. Просто са дзяпали не там дето трябва. Не ми казвай, че никога не ти се е случвало. Случва се на всички. Отървал съм удар в последната секунда от разсейване. Не виждам какво срамно има да си го призная.
Съгласието е записано в 15:09, но не знаем кога реално е дадено, защото по същото време е минал 8602, а записаният в книгите час може да се разминава с 1-2 минути от реалния.
но не знаем кога реално е дадено
страна
Михайлово гара Калояновец
=== път 2 =================⦫С4=С3⦪============== 4 коловоз ===
/ \
=== път 1 =============С2⦨=========⦩С1========== 3 коловоз ===
ПС<-1515 м->ВС<-289 м->С2
railfan написа:Днес се гледа отново делото за катастрофата и е с начален час 14.00, Тиляшев обжалва присъдата си
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта