Модератори: bdz, VESO, Vancho_4647, rexkos1991, railjet
Ама ако няма кой да сръчка за едни връзки в Първомай, които даже си ги има, какво остава за цял ГДВ.bdz43r написа:Т. е . връщаме се на варианта ръчкане
bdz43r написа:Тези хора, ако няма кой да ги ръчка, сами няма да тръгнат да работят. Ако няма недоволни по официален път, значи всичко е наред. Чесането на клавиатури по форумите не се брои, ако ще и министъра да чете от време на време. Нещата сами няма да се случат, докато всеки само стои и чака.
bdz43r написа:Ще ги отразят, когато престанете да се оплаквате на арменския поп и им напишете едно писмо на официалната поща.
Историята помни даже и пуснати нови влакове след такива писма от потребители на форума.
Петър Делчев написа:Току що звъннах на гара Пловдив и ми казаха, че имат връзка двата влака, но не знаят дали са на един перон. "Най-вероятно" били на един перон.
Петър Делчев написа:А от гарата в Пловдив казват ? Бива да се уточнят вече има ли го този влак или го няма...Аз мога да проверя лично в Четвъртък вечер най-рано дали има такъв влак ...
Петър Делчев написа:А тези на Информация различни ли са от касиерките ? Защото аз мисля, че говорих с жената, която е на гише Информация ... И тя на ден по 100 пъти съобщава номерата и направленията на влаковете пристигащи и занимаващи от гарата...
bdz написа:Не бива да се оплакват,че няма пътници при толкова АКТУАЛНА информация на гарата и в електронното разписание.Не за пръв път попадам на касиерка от Пловдивската гара,която не знае номерата на влаковете,вярно е,че са нови,но затова си има и компютър пред нея.Оправия няма да има...
railjet написа: Като си изгонят всички клиенти и останат съвсем без работа,ти, Делчев и всички останали тук гласоподаватели,ще им поддържате боба и леба - под формата на социални помощи излезли от джоба ви на редови данъкоплатци
Петър Делчев написа:Аз пък искам да се "похваля", че едва си купих билет за Четвъртък, 19.12.2014 г. по направление София-Пловдив-Димитровград по схемата 1625-10249-10273. Първо се оказа, че в разписанието при служителката 1625 пристига в Пловдив в 17:59 или нещо такова, но в никакъв случай не в 18:18, както е отбелязано в електронното разписание. За сметка на това пък при нея този влак не прави връзка с 10249 - нещо повече - изобщо не са чували за такъв влак и ме кара аз да издиктувам номера на влака, за да излезе на билета ми (мисля, че все пак трябва да се избере от някакво меню в програмата с която работят), но според мен не го е избрала от меню в програмата, тъй като, когато видях билета - видях, че ще пътувам с 10249 до Димитровград, което не е така, тъй като този влак пътува само до Първомай. Накрая като и казах и този факт, който отново не знаеше жената (не я виня, тъй като го няма и в нейното разписание - видях с очите си грешката за 1625) - тя тотално се шашна и каза: "Вече и ние не знаем какво става с този график".
Иначе относно 1625-10249 - времето на връзката е 6 мин., което до колкото знам е достатъчно да осъществяват връзка - друг е въпроса, ако вече на са на 1 перон дали ще е възможно физически за по-бавноподвижните пътници да се придвижат за тези 6 мин...
никъде не е упоменато най-вероятно на кой коловоз се приема единия и от кой се изпраща другия
Назад към ГДВ и подвижен състав по направления / Timetable and Rolling Stock on Specific Routes
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта