BDZ 07 написа:По-скоро не казват името заради рекламата. Едни други държавни чукундури - СЕМ (бившето НеСеРеТе) налагат глоби ако се съобщават имена на фирми по телевизията извън рекламните блокове.
Иначе до Добрич от София возят две фирми: Етап Адрес и Юнион-Ивкони. На Преуспелия на 33 г. е втората фирма. Управлява се чрез подставеното лице Ивайло Константинов.
СЕМ начело с оня рошавия пингвин да вземат да спрат риалититата дето манагали и селяндури ни излагат пред Европа вместо да се занимават с глупости. Значи да кажеш името на фирма която е осрала пейзажа и мами или краде клиентите си не е разрешено,обаче идиотските риалити формати са разрешени

Е това е шизофрения ама явно е добре платена. Рейса го дадоха и ако някой е по-паметлив и е пътувал повечко веднага ще схване по разцветката,че е на Шиши рейсче.Именно подставеното лице се изяви пред камерата.
diesel07 написа:Пътниците да замерват постройките около линията с коктейл молотов.
Винаги съм се чудел ако се случи следната ситуация - мангал хвърля камък по влака,чупи прозореца до мен,но не успява да ме оцели.Аз обаче вадя патлак и му пръсвам баклицата.Какво ще стане тогава? Хвърлянето на камък третира ли се като опит за убийство? Според мен би трябвало
07 написа:semafor написа:Какво прави впечатление - когато се псува по железниците задължително се показва,че това е БДЖ (а и то друг пътнически оператор няма) и не се крие нищо обаче когато става дума за рейсаджиите веднага бяха скрили името на фирмата както правят и в някои други репортажи. Защо? Защо за едните може,а за другите не и кога ще им бъде потърсена сметка в съда за оронване на и без това окапалия престиж на БДЖ?
За рейсаджиите не може - защото техните юридически отдели не спят, дори не чакат шефчетата да им кажат, ами като стане нещо такова - директно съдят. Докато БДЖ има 2 пъти повече юристи на превозен пътник от рейсаджиите, но те си "чешат кнора" по цял ден и дори междуфирмените договори и условията за търговете не изпипват и от това после БДЖ си пати, но лесно се прехвърля вината на друг.
Като гледам какво става с ремонтите на инфрата и в НКЖИ е същия кнор. Просто юридическия отдел на двете фирми е досущ като маркетинговия - за нищо не стават освен за боба и леба както обичат да казват някои колеги.Търговете не се изпипват,защото така е наредено отгоре и някои трябва да усвои едни пари.А си казал нещо или си се опитал да направиш нещо,а е спрял боба с леба.А колко пари можеха да изкарат или поне да си спестят двете фирми ако поне тези два отдела им работеха нормално. При всяка "новина" от любимите "медии" юристите на БДЖ можеха да съдират кожата на двете телевизийки по същия начин както Славчо Селяниня с "куллото" осъди жълтите парцали за сума пари.