Има недостиг на работници в БДЖ - Товарни превози

В този раздел се публикуват и коментират всички материали от официалните медии за българските железници като целта е всички жп любители и професионалисти да са в течение на информацията, която циркулира в медийното пространство за сектора. В този раздел може да публикувате и коментирате всякакви материали от официалните български медии за българските железници. Разделът няма за цел да популяризира определени медийни публикации, а да ги потвърди, отрече, коментира и пр. от гл.т. на професионалната фактология и обективност. При по-задълбочени дискусии, които се отклоняват от конкретните коментари по даден медиен материал, модераторския екип си запазва правото да премества дискусиите в съответните специализирани категории и раздели на форума.

Има недостиг на работници в БДЖ - Товарни превози

Мнениеот Варужан Апелян » Пет Авг 14, 2015 12:54 am

Има недостиг на работници в БДЖ - Товарни превози
13 август 2015 / 13:01

Русе, 13 август /Стоян Русев, БТА/
"БДЖ-Товарни превози" ЕООД разполага с необходимата материална база, професионална подготовка, опит и международни контакти за извършване на качествени железопътни транспортни услуги, но има сериозен проблем - недостиг на работници. Това е информирал инж. Орлин Рангелов - директор на "БДЖ-Товарни превози"-Поделение за товарни превози в Горна Оряховица, пред областния управител на Русе Стефко Бурджиев, съобщиха от областната администрация.
Инж. Рангелов е апелирал към Стефко Бурджиев за издирване на бивши кадри на "БДЖ Товарни превози" на територията на Русенска област и привличането им на работа.
Около 25 на сто от обема на товарите на поделението в Горна Оряховица са на територията на Русенска област и затова предстои Бюрото по труда в Русе да се заеме с търсенето на кадри за железницата.

/ИС/
http://www.bta.bg/bg/c/BO/id/1142498
Варужан Апелян
 
Мнения: 1405
Регистриран на: Пет Дек 20, 2013 12:16 pm

Re: Има недостиг на работници в БДЖ - Товарни превози

Мнениеот Otskov » Пет Авг 14, 2015 7:54 am

Тъкмо ще създадат малко работа на занданчиците от бюрото по труда :D
Аватар
Otskov
 
Мнения: 1991
Регистриран на: Вто Юли 23, 2013 12:00 am
Местоположение: Горна Оряховица


Назад към Българските железници през погледа на медиите

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron